HERCULES VERTEGENWOORDIGD OP HET RANGLIJSTOERNOOI AMERSFOORT

7 OKTOBER 2023

Robert Klein Wassink (klasse 4) het nieuwe lid van de maandag en woensdag groepen speelde zijn eerste para-ranglijst toernooi in Amersfoort. Na een paar recreatieve toernooitjes gespeeld te hebben was het nu zijn vuurdoop voor het echie. Robert speelt pas een jaar tafeltennis en mag al een keer per week mee trainen op Papendal, daarnaast traint hij dus op maandag en woensdag bij Hercules bij de nieuwe groepen mee.

Na een wat zenuwachtig begin is de poule met 3 winst partijen van de 5 wedstrijden ging het voorspoedig in de kruisfinales. Met een mooie winst partij op Anita in 3 games ging hij door naar de halve finale waar hij stuitte op een tegenstander uit zijn ochtend poule. Deze partij wist Robert knap te winnen in 4 games. De finale ging helaas verloren van een tegenstander ook al uit zijn poule, deze tegenstander was lastig mede door een service opslag wat eigenlijk niet is toegestaan. Maar al  met al een prima resultaat voor ons nieuw lid Robert.

Op naar het volgende ranglijsttoernooi op 29 oktober in Nieuwleusen.

TERUG NAAR NIEUWS