HERCULES MET 3 SPELERS BIJ HET PARARANGLIJSTTOERNOOI NIEUWLEUSEN

29 OKTOBER 2023

Robert die in Amersfoort nog 2e was geworden kreeg een nieuwe kans in Nieuwleusen. De eerste wedstrijd ging stroef, hij kwam met 2-1 achter naar kwam goed terug en won uiteindelijk nog met 3-2. Daarna ging het voorspoedig met 5 winst partijen op rij met 1 game verlies. Eerste in de poule en door naar de winnaarspoule waar nog 3 partijen gespeeld moesten worden.

De eerste wedstrijd hier tegen Lukas werd in drieën gewonnen, een mooie opsteker want in Amersfoort verloor Robert van Lukas. De tweede tegen Anita met noppen spelend ging het erg lastig en hij stond al snel met 2-0 achter, de derde game werd moeizaam gewonnen met 15-13, en kreeg Robert weer wat meer vertrouwen en won vervolgens de laatste 2 games, de laatste partij ging in drieën naar Robert waandoor hij eerste werd in de 4e klasse.

Marco die na 4 trainingen in het diepen is gegooid, niet in de 6e naar gelijk in de 5e klasse ingeschreven. In een poule van 5 spelers won hij er knap 3. De eerste vrij makkelijk in 3 games, de tweede ging ook heel goed kwam met 2-0 voor maar voordat hij het wist stond het weer gelijk 2-2, na wat tips won hij toch de 5e met 11-4. De derde ging helaas verloren tegen de nummer 1 uit de poule. De vierde wedstrijd was een kopie van de tweede 2-0 voor dan 2-2 en toch 3-2 winnen. De vijfde ging het goed mis, batje gebroken en dus verder met een veel te snel batje, 3-0 verlies.

In de meerkamp nog 3 vervolg wedstrijden waar hij toch nog knap 1 wist te winnen, waardoor hij uiteindelijk 7e is geworden bij zijn eerste toernooi een goede prestatie waar hij trots op mag zijn na 4 trainingen.

Op naar het volgende ranglijsttoernooi in Weert.

TERUG NAAR NIEUWS