EERSTE OFFICIELE OEFENWEDSTRIJD PARATEAM TEGEN ODION

10 NOVEMBER 2023

Wij hadden Odion 3 (Gaanderen) uitgenodigd om te spelen. Odion speelt 5e klasse dus een mooie graatmeter welke klasse wij als team moeten inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2024. Omdat Odion wat onderaan de 5e klasse speelt is het voor ons mooi om in de 5e te beginnen en kijken of we na de zomer een klasse hoger kunnen gaan spelen.

Maar goed gisteravond dus 4 tegen 4 gespeeld met onze invaller Gerard. Er zijn 16 enkels gespeeld en 2 dubbels, de uitslag is 17-1 geworden voor Hercules. Voor Robert en Marco waren het de eerste wedstrijden in de reguliere competitie, Robert heeft wel een aantal para-toernooien gespeeld maar Marco pas 1 para-toernooi en beide wonnen ze hun 3 enkel spelen en samen de dubbel.

Onze invaller Gerard heeft tot zijn 25e gespeeld (nu 73) en nu een week 6 weer aan het spelen, Gerard won 2 van de 3 wedstrijden en de dubbel met Andre, Andre won al zijn enkels en was vooral aan het zoeken naar ritme want na anderhalf jaar geen wedstrijd gespeeld te hebben was dat hard nodig maar goed hij heeft nog tot begin februari.

Al met al een leerzame avond geweest voor iedereen.

Sportieve groet, Andre, Robert, Marco en Gerard

TERUG NAAR NIEUWS