PARA-TEAM OEFENT TEGEN TAVERDO

11 DECEMBER 2023

Wij hadden Taverdo uit Doetinchem uitgenodigd, een team wat hoger speelt als wij komend seizoen gaan doen. Taverdo bestond uit 2 vierde en 2 derde klasse speler terwijl wij vijfde klasse gaan spelen. Een mooie graadmeter en goed voor de ervaring.

Marco verloor zijn 4 wedstrijden maar heeft in korte tijd (2 maanden) het prima gedaan tegen zulke ervaren spelers. Robert speelde goed, verloor wel zijn wedstrijden maar wist toch 3 games te winnen en de dubbel te winnen met André, na een 0-2 achterstand werd er gewonnen met 3-2. André speelde voor het eerst in anderhalf jaar weer officiële wedstrijden en wist er 2 van de 4 te winnen.

Al met al zijn deze wedstrijden voor ons ideaal, leerzaam, ervaring opdoen en ritme krijgen voor het komend seizoen.

TERUG NAAR NIEUWS