HERCULES GOED VERTEGENWOORDIGD OP DE GELDERSE KAMPIOENSCHAPPEN

7 JANUARI 2024

In de hoogste klasse speelden Daan & Aron Sanders en Artem Zeziulin. Daan en Aron speelde ook de dubbel in Nijmegen en werden knap eerste, in het enkelspel verloren ze beide helaas de halve finale. Artem speelde wel de finale want hij wist te winnen van Sanders, in de finale verloor hij van Pieter (SKF). Uiteindelijk een prima resultaat voor onze boys. Ook het para-team van Hercules deed het goed, de twee onervaren spelers Robert (G) en Marco (H). Beide jongens moeten ervaring opdoen en veel wedstrijden spelen, Marco speelt een paar maanden en had alleen nog maar para gespeeld, Robert die een klasse hoger was ingedeeld geldt hetzelfde voor als Marco.

Robert zat in een poule van 5 en wist van de 4 partijen knap er 2 te winnen, derde in de poule en helaas net niet door. Robert dubbelde samen met André in de Heren-F een beste uitdaging want ze hadden nog maar 1 keer samen gedubbeld. Van de drie partijen werd er 1 gewonnen en twee verloren in 5 en 4 games, al met al zijn ze klaar voor de competitie.

Marco die in de Heren-H speelde waar hij van de vier partijen er 1 wist te winnen, hij had een zware poule met de uiteindelijke winnaar en een halve finalist. Marco kan dus trots terug kijken op een geslaagd toernooi.

André deed ook mee in de Heren-H waar hij makkelijk de poule door kwam met 4x winst hierdoor kreeg hij een bye in de kwartfinale. De halve finale tegen Hugo een goede jeugdspeler kwam hij 2-0 achter maar wist deze nog om te draaien en won de partij met 3-2. De finale ook weer tegen een jeugdspeler Cas, deze keer lukte het net niet en verloor André met 3-2, een mooi resultaat 2e bij de Gelderse.

TERUG NAAR NIEUWS