1e competitie wedstrijd tegen westa

23 JANUARI 2024

Wij moesten uit spelen bij Westa in Westervoort, en dit werd een aardige domper, 8-2 verlies. Maar goed hier leren wij ook weer van,. Robert was helaas aan het snotteren en was niet fit. Voor Robert en Marco was dit de eerste competitie wedstrijd ooit, een goede leerschool.

Marco speelde 3 wedstrijden maar kwam te kort mede door het te statisch bewegen achter de tafel, dit is een punt waar we mee aan het werk moeten. Marco verloor alle drie zijn partijen met 3-0, kan ook best zijn dat de spanning hoog was het was tenslotte zijn eerste competitie wedstrijd. Robert verloor helaas ook zijn wedstrijden maar wel met 2-3, 1-3 en 0-3. Robert speelde best nog wel goed maar met mate het later werd kon je merken dat hij niet fit was. Maar goed de volgende wedstrijd gaan wij er weer vol voor.

André en Robert speelde ook de dubbel maar helaas ging deze verloren met 2-3, het was wel knap dat ze van een 0-2 achterstand weer in de wedstrijd kwamen maar mocht toch net niet genoeg zijn. André speelde 2 wedstrijden goed en won deze dan ook, de andere wedstrijd kwam hij er niet lekker in en het resultaat is dan een verloren partij. Maar het mag geen excuus zijn maar spelen in een nieuwe rolstoel is toch even wennen, dus de volgende wedstrijd moet het beter gaan.

TERUG NAAR NIEUWS