2e competitie wedstrijd tegen velp

5 FEBRUARI 2024

Na een wat teleurstellende eerste competitie wedstrijd tegen Westa (2-8) moesten wij maandag thuis tegen Velp een tegenstander die de eerste wedstrijd met 10-0 verloren had. Robert mocht het spits afbijten en speelde tegen Arie, goed spelend won Robert met 3-0. Robert krijgt steeds meer rust in zijn spel waardoor hij de ballen beter raakt en zo zijn eigen spelletje kan gaan spelen.

De tweede wedstrijd moest Marco aan de bak, bij begon heel goed en won de eerste twee games maar tegenstander Fred won vervolgens de volgende 3 games, Marco baalde maar het is een goede leerschool om vijf setters te spelen. André moest de derde partij tegen Frank maar met alle respect voor de tegenstander ging het te makkelijk, game standen 11-4, 11-8 en 11-4 maar voor het teamresultaat is het prima, 2-1 voor. Vierde partij is de dubbel André en Robert wonnen deze ook vrij makkelijk, tegenstanders moeten toch omschakelen omdat wij niet om-en-om hoeven te spelen.

Met een 3-1 voorsprong mocht Marco weer spelen tegen Arie, en ja hoor weer in 5 games, nu bleef hij vooral in de 5de game rustig en won Marco dan ook. De game standen 9-11, 11-7, 11-7, 8-11 en 11-5. Robert mocht daarna aantreden tegen Frank de beste speler van Velp maar ook deze partij ging in 5 games. Wat ik net al schreef gaat Robert met stappen vooruit en zo won hij dan ook deze partij met 3-2, hierdoor werd het 5-1 in ons voordeel. De zevende wedstrijd mocht André weer en nu tegen Fred maar ook deze tegenstander had geen antwoord op zijn spel (3-0) met de game standen 11-4, 11-8 en 11-7.

Marco kon in zijn laatste partij tegen Frank geen potten breken, hij probeerde het wel maar lukte helaas niet, Marco verloor met 8-11, 6-11 en 7-11. Maar wij stonden wel met 6-2 voor, André en Robert moesten nog spelen André tegen Arie die zo nu en dan prachtige ballen slaat maar dat was niet genoeg, 7-2 voor Hercules. Robert kon het feest compleet maken tegen Fred en dat deed hij ook want met 11-6, 11-5 en 11-2 wonnen wij met 8-2 van Velp.

Mooi resultaat waardoor wij met 10 punten uit 2 wedstrijden in de middenmoot meedoen, volgende week tegen de koploper die al 2x met 10-0 wist te winnen.

TERUG NAAR NIEUWS