PARATEAM SPEELT UIT BIJ HUTAF DE 4E RONDE COMPETITIE

29 FEBRUARI 2024

Er stond weer een zware uitwedstrijd op het programma de huidige nummer 2 van de competitie en degradant van afgelopen seizoen. En dat bleek inderdaad een goed te zijn want we verloren met 9-1 maar het ging beter dan vorige week tegen de koploper. Voor Marco blijft het nog lastig want in de maanden die hij pas speelt en dan gelijk 5e klasse is best lastig, hij krijgt echt wel veel complimenten van de tegenstanders. Maar we weten ook waar hij aan moet werken. Marco verloor zijn 3 wedstrijden dan ook maar het gaat wel steeds beter.

Bij Robert liep het wat minder vandaag, was erg rumoerig bij de tafel naast ons en Robert kon zich er niet voor afsluiten. Je merk ook duidelijk dat hij vaster wordt maar tegen deze tegenstanders lukte het niet goed. De 3 enkels gingen verloren maar de dubbel met Andre ging best goed was erg close maar verloren wel, de gamestanden 9-11, 12-14, 12-10 en de laatste 8-11. Andre tenslotte speelde eerste partij goed en won met 3-0, en de tweede tegen hun nummer 1 won hij nog een game maar ging wel verloren. De derde partij was droevig, de eerste 2 games wel 8 service fouten waarvan er 5 op het randje aan zijn eigenkant belande en voordat je weet sta je 2-0 achter. Toch ging het beter na een timeout in de derde en vierde game kwam terug tot 2-2 daarna kwam hij net tekort.

TERUG NAAR NIEUWS