PARATEAM SPEELT 5E RONDE UIT BIJ TIAN

8 MAART 2024

De vijfde ronde dus de helft van de competitie en kunnen we kijken hoe we ervoor staan, blijven wij erin? Moesten wel aantreden in Arnhem zonder onze benjamin Marco die had een kleine operatie aan zijn schouder gehad maar gelukkig kon Gerard invallen.

Robert mocht beginnen en kwamen er al snel achter dat TIAN een verschrikkelijk spelletje heeft ALLEEN maar schuiven, ook bij de andere thuis wedstrijd. Robert die vandaag niet lekker in zijn spel kwam had dat veel moeite met de eerste tegenstander en verloor jammer genoeg met 0-3. De dubbel met André ging wel weer goed, de jongens van TIAN hadden veel moeite met het gegeven dat WIJ niet om-en-om hoeven te spelen en ging de winst naar Hercules met 3-0. Robert die gelijk na de dubbel weer moest maar net zoals in de eerste wedstrijd liep het niet tegen dat geschuif van zijn tegenstander. Maar de laatste partij pakte Robert toch de winst, wat een strijd vooral tegen zich zelf maar winst is winst.

Gerard verloor alle drie zijn partijen maar dit was zijn eerste competitiewedstrijden die hij speelde, je zag duidelijk wat spanning en speelde niet zoals op de training, na de eerste wedstrijd ging het wel beter de spanning werd wat minder. Toch was het spel best wel goed dus de volgende keer gaat het vast beter.

André die redelijk door al dat geschuif heen speelt dit mede door de ervaring won de eerste wedstrijd redelijk makkelijk met 3-0 maar de tweede ging in 5 games, en in de vijfde game natuurlijk een randje tegen wat einde wedstrijd was. De derde was eigenlijk een kopie van de eerste wedstrijd, 3-0 winst en zo kwam de eindstand op 4-6 nederlaag. En gingen wij van een vierde naar de vijfde plaats, maar Velp moeten we onder ons kunnen houden en degraderen we in ieder geval niet.

TERUG NAAR NIEUWS