6E SPEELRONDE VOOR HET PARATEAM TEGEN WESTA

11 MAART 2024

Een week of wat geleden speelde wij als parateam de eerste wedstrijd uit bij Westa, en dat was een aardige domper 8-2 verlies, dus tijd om revanche te nemen thuis tegen Westa. Waar Robert weer begon en nu veel beter en rustiger was als vorige week, met goed bekeken ballen en rally’s won hij knap de eerste pot met 3-0. Robert en André speelde ook weer de dubbel wat een spannende partij werd, want na 2 games 9-11 en 11-9 was het 1-1 vervolgens verloren wij de derde game met 5-11 maar kwamen weer goed terug in de vierde met 11-9 met prachtige rally’s.  De beslissende vijfde game waar de tegenstanders een aantal punten achter elkaar verloren konden ze het daarna niet meer recht trekken en wonnen wij de laatste game met 11-6.

Robert die tegen Pim speelde werd ook kraker waar Robert nipt verloor in 5 games, de laatste tegen Gert die uit nog alles won had het heel lastig tegen Robert, waar de eerste game naar de tegenstander ging was de tweede naar Robert ging met 13-11. De derde ging het even mis iets teveel risico en 6-11 voor Gert. Maar Robert knokte zich terug en weer met 13-11 won Robert de vierde game en weer moest er een beslissende vijfde komen. Het leek erop dat de spanning bij de tegenstander toe nam en meer foutjes ging maken, Robert bleef erg goed spelen en won de game met 11-8, wat een mooie pot.

Marco deed na vorige week afwezig te zijn geweest weer mee en moest nog wel wat rustig aan spelen, de schroef uit zijn schouder was tenslotte vorige week verwijderd en dit is een mooie voorbereiding voor komende zaterdag want dan is er weer een pararanglijst toernooi in Zevenaar. We kort zijn Marco verloor zijn partijen maar de slagen zaten er toch wel goed in, en dit na heel weinig getraind te hebben de laatste tijd, op naar zaterdag.

André moest zijn eerste spelen maar kwam er totaal niet in en verloor eigenlijk kansloos met 3-0, maar gelukkig kwam de dubbel er gelijk achteraan (zie hierboven) en was hij lekker warm gespeeld. Want nu moest hij tegen Gert die uit nog met 3-0 won van André, de eerste game had André er de druk vol op staan en won met 11-6 en vervolgens met 12-10. De derde ging het ff totaal mis met 3-11 maar nog met een 2-1 voorsprong lag André weer de druk bij de tegenstander Gert en met een 11-4 won André. Tegen Martien had hij niet heel veel moeite en won met 3-0.

De uitslag een knappe 5-5, en moet het raar lopen als wij niet in de vijfde klasse blijven.

TERUG NAAR NIEUWS