PARA-RANGLIJSTTOERNOOI ZEVENAAR

16 MAART 2024

Het Parateam had zo ongeveer een thuiswedstrijd qua paratoernooien namelijk naar Zevenaar, Marco klasse 4, Robert klasse 3 en André klasse 2 en dat was de eerste keer in deze klasse mooie wedstrijden gespeeld maar kwam net te kort voor de prijzen. Twee partijen gewonnen en 5 keer verlies maar wel in een aantal vijfsetters dus volgende keer gaat het wel beter.

Robert die eigenlijk de derde klasse ontgroeid is speelde een heel goed toernooi en gaat dat ook na de zomer naar de 2e klasse. De poule wedstrijden gingen best soepel met 3 winst partijen en gelijk door ging naar de halve finale waar hij Gerard tegen kwam een speler met noppen, maar door het  trainen met André is Robert er aardig aan gewent en won Robert in 4 games. De finale daar in tegen ging nog makkelijker dan de halve finale, 3-0 winst, zo is de eerste plaats terecht voor Robert.

Marco die in een poule van 4 zat en knap 2 partijen wist te winnen ging door naar 1/16 finale. In de poule moest hij weer tegen zijn vriend Jimmy, Marco won de partij en staat onderling met 2-1 voor tegen Jimmy. Door naar de afvalronde waar Marco nipt in 5 games verloor en geen plekje in de kwartfinale kon veroveren.

7 april is ons volgende toernooi, een reguliertoernooi in Oss

TERUG NAAR NIEUWS