PARATEAM SPEELT ZEVENDE WEDSTRIJD HUTAF THUIS

18 MAART 2024

En daar gingen we weer de volgende competitie wedstrijd thuis tegen Hutaf, deze wedstrijd is verplaatst dus spelen we veel achter elkaar. Maar Hutaf de nummer twee van de competitie en daarbij ging de uitwedstrijd verloren met 9-1, volle bak om wat punten te halen.

Robert begon super goed pakte de eerste game met 11-4, daarna kwam de tegenstander er beter in en Robert verloor de tweede en derde game met 8-11. Robert die de focus weer te pakken had won vervolgens met 11-5 en de vijfde werd een thriller maar met 11-9 wist Robert het eerst punt binnen te halen. De tweede en derde wedstrijd gingen dan wel verloren maar Robert wist zijn er prachtige wedstrijden van te maken, hier kunnen we mooi mee verder.

Marco had het best lastig de tegenstanders zijn dan ook best goed en speelde vorig seizoen nog 4e klasse. De eerste pot tegen Chris die uiteindelijk ook alles won is echt heel lastig evenals Gerie en deze potten gingen ruim verloren maar eerlijk is eerlijk Marco speelde best goed. De tweede wedstrijd ging zelfs in vijf games maar Marco verloor de laatste game nipt met 7-11.

André die begon tegen Gerie een lastige speler maar heeft moeite met de noppen, 11-6 en 11-4 de derde game een wat gelukkige randbal van Gerie en zo was het 2-1. Vierde game ging weer gelijk op maar deze wist André mooi over de streep te trekken. Tegen Chris wat hierboven al stond won alles maar met mooie rally’s verloor André wel. De derde partij tegen Arno die totaal geen vat had op het spel van André en won deze dan ook met 11-7, 11-4 en 11-7.

De dubbel waar André en Robert het vast koppel zijn begonnen heel goed kwamen ruim voor en toen ging het ff mis, verloren toch met 9-11. Even de koppen bij elkaar en focussen op de volgende game met fraaie ballen wonnen wij de game en vervolgens ook de derde en vierde game. De uitslag van vandaag 4-6 verloren maar veel beter dan de vorige keer.

TERUG NAAR NIEUWS