EN WEDSTRIJD 8 VOOR PARATEAM HERCULES

22 MAART 2024

Omdat wij zondag 7 april een toernooi spelen in Oss hadden wij een wedstrijd verplaatst dus mochten we weer aantreden uit naar Velp, de eerste wedstrijd wonnen wij met 8-2. Marco mocht het spits afbijten tegen Fred een tegenstander waar hij vorige keer van verloor. Marco begon heel goed en won de eerste game met 11-5 de tweede ging lang gelijk op en na een aantal mooie rally’s werd het 13-11 voor Marco die goed bleef spinnen. Dat deed hij ook de derde game en mede daardoor won hij dan ook de laatste game met 11-8. De twee wedstrijden erna gingen helaas verloren maar met prachtige rally’s en prima spel. Mooie spinballen af gewisseld met wat foutjes maar deze horen er ook bij. Al met al terug kijkend op prima wedstrijden.

Robert die heel veel last had van de vloer die giga afliep, en dat betekend dat elke keer je rolstoel wat weg reed en je niet meer goed staat. De eerste wedstrijd ging in 4 games verloren en de tweede ook maar hier ging het veel beter beetje vals spelen (voet op de grond) maar deze keer mocht het, game standen waren best goed 8-11, 13-11, 11-13 en 14-16. Wetend dat je je voet op de grond zet ging het heel goed in de laatste wedstrijd, want Fred had de eerste 2 games geen kans 11-1 en 11-6 de laatste game werd het nog 11-9 voor Robert.

De dubbel Robert en André ging eenvoudig en voordat je het wist stonden we met 2-0 voor, 11-6 en 11-6. In de derde game was de druk eraf en maakte we wat meer foutjes maar wonnen nog wel met 11-9. Bij André ging het best wel makkelijk want de eerste 2 wedstrijden werden in 3 games gewonnen en de laatste partij in vieren met iets wat slordig spel. Maar een mooi resultaat 6-4 winst en vrijwel zeker dat we komend seizoen ook weer 5de klasse spelen.

TERUG NAAR NIEUWS