UIT NAAR DE AANSTAANDE KAMPIOEN SLAGVAARDIG

5 APRIL 2024

Met in de achterhoofd thuis 9-1 verlies en dat wij op eigenkracht nog 3 punten nodig hebben om erin te blijven maar dan moet de concurrent wel 2x winnen met 10-0. Marco mocht weer beginnen en had een zware avond 3x 3-0 verlies maar wel met mooie punten, al met al moet Marco wat meer en serieus gaan trainen om meer aansluiting te krijgen in deze klasse.

Robert als tweede en had het ook lastig tegen deze goede spelers, maar je merkt echt dat Robert steeds beter gaat spelen in de 5e klasse wetende dat het voor hem en Marco hun eerste reguliere competitie is. De eerste wedstrijd tegen Bryan 0-3 verlies mede ook tegen de broer van Bryan, Damian. De wedstrijd tegen Hans werd weer een thriller zoals al meer dit seizoen na 4 games 2-2 (11-7, 12-10, 11-13, 9-11) dan zo in de vijfde game met 13-15 verliezen, zo balen maar een mooie pot gespeeld.

De dubbel tegen een goed ingespeeld team gingen we met 3-1 onderuit, spelen niet voor niets tegen de aanstaande kampioen toch. André die tegen Hans moest beginnen en dat werd noppen tegen noppen, maar dit keer trok André aan het kortste eind 3-1. De tweede tegen Damian (kopman) werd weer zo spannende net zoals die van Robert ook 2-2 na vier games en dan de vijfde nipt verliezen met 10-12. Dan de derde partij maar weer tegen Bryan die er helemaal niet meer aan kwam en zo wist André met 3-0 te winnen.

Een 8-2 verlies bij de koploper is prima nu zelf nog 1 puntje nodig of de concurrent komende week punten verliezen dan zijn wij ook veilig, maar weten eigenlijk wel dat het goed gaat komen.

TERUG NAAR NIEUWS