MAASLAND DUO-TOERNOOI IN OSS

7 APRIL 2024

Vroeg op om het duo-toernooi te spelen in Oss, Marco met Gerard en André en Robert. Marco en Gerard hadden een 4 kamp dus 3 duo rondes spelen (beide 9 partijen), helaas niet door naar de volgende ronde maar wel een leerzame dag voor beide.

Voor André en Robert was het enorm balen, van een 4-kamp werd het een 3-kamp omdat er zaterdag een team had afgezegd en op de dag zelf kwam er ook een team niet opdagen dus nog maar 2 teams en de wedstrijdleiding wilde ook niets meer aanpassen. De enige wedstrijd van de poule wisten wij knap te winnen maar daarna ruim 3 uur wachten mochten we pas weer maar je raad het al de energie van het wachten werd het een verlies partij. Wij hadden hier meer van voorgesteld en volgend jaar maar een ander toernooi kiezen.

TERUG NAAR NIEUWS