LAATSTE COMPETITIE RONDE TEGEN TIAN

15 APRIL 2024

Met het gegeven dat wij veilig zijn om in het najaar weer 5e klasse te spelen kon Gerard weer invallen voor André die alleen de dubbel zou spelen. Marco wilde de laatste wedstrijd spelen en moest daardoor starten tegen een invaller van TIAN, Marco speelde hier best goed maar verloor in 4 games, zijn andere wedstrijden gingen in drieën verloren en speelde vooral tegen zich zelf, er is meer training nodig en ook op het mentale vlak.

Gerard gaat steeds beter spelen, met name door zijn nieuwe rubbers krijgt hij meer vertrouwen. Helaas verloor hij zijn partijen wel maar de eerste in 3 games, daarna in 4 en 5 games en met name de laatste was een thriller waar Gerard de laatste game net met 9-11 verloor. Volgend seizoen gaan er punten gepakt worden.

Voor Robert ging het goed speelde lekker en won eerste partij in 3 games, de dubbel erna liep niet echt lekker 11-8 winst en dan 2x 9-11 verliezen en dus 1-2 achter. Iets wat warm gedraaid ging het tempo omhoog en wonnen Robert en André de 4e en 5e game met 11-4. Robert die zijn tweede enkel partij ook knap wist te winnen in 3 games mocht daarna nog tegen de invaller van TIAN spelen een goede speler, helaas de eerste 2 games waren erg close 9-11 en 10-12 waar daarna het verzet wegvloeide. 3-7 verlies en zo eindigen wij samen met TIAN op een gedeelde 4e en 5e plaats met hetzelfde aantal punten.

TERUG NAAR NIEUWS