INTERNATIONAAL TOERNOOI VOOR ROBERT IN KEULEN

17 AUGUSTUS 2024

Vrijdag 16 augustus gingen Robert en Andre (coach) naar Keulen voor het eerste internationale toernooi voor Robert, de dames waren ook mee en hebben er gelijk een gezellig weekendje van gemaakt.

Het toernooi 4 categorieën te weten A, B, C en N (beginnersklasse). Robert was is de C ingeschreven en kwam in een poule van 8, 7 wedstrijden. De eerste 5 wedstrijden gingen eigenlijk te makkelijk en Robert won deze allemaal met 3-0, de 6e wedstrijd ging het even mis een dame die heel vast was in het schuiven krijg hij geen grip op en verloor deze helaas met 0-3. De laatste partij van de poule ging weer redelijk eenvoudig 3-0.

De halve finale was een thriller, een 5 setter. Robert kwam 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 en de laatste game ging nipt verloren van de uiteindelijke winnaar. Om plek 3 en 4 moest Robert het opnemen tegen een bekende namelijk Bas een Nederlandse speler die we regelmatig tegen komen. De eerste game was erg spannend Robert kwam een aantal punten achter maar won toch knap de game met 13-11, de tweede wist hij ook te winnen met 11-7 waardoor het verzet van Bas gebroken was en Robert met 11-6 won.

Robert zijn eerste toernooi in Duitsland en gelijk derde geworden, volgende keer misschien maar in de B-klasse inschrijven.

TERUG NAAR NIEUWS