OPEN REGIO KampioenschapPEN PARATAFELTENNIS OOST

06 JULI 2024

En daar gingen wij weer op weg naar Deventer voor het Open Regiokampioenschap Paratafeltennis Oost, en dit naar ons mooie succes van vorige week met 4x goud en 1x zilver. Waar Mariëlle en Marco in dezelfde klasse 4/5 zaten, André en Robert in klasse 2/3 en Martijn bij het schuiftafeltennis.

Klasse 4/5

Een grote poule van 9 spelers dus aan de bak, Mariëlle speelde goed al doet het resultaat anders aan, maar je ziet duidelijk dat de tactische  aanpassingen van de training steeds beter gaan. Mariëlle verloor helaas al haar partijen, maar ze werkt hard en dat komt er komend seizoen er zeker wel uit.

Marco die vorige week knap Nederlands Kampioen werd in de 4de klasse, ging weer knap door waar hij gebleven was, van de 8 partijen verloor hij er eentje nipt in de vijfde game, en dus kampioen van de regiokampioenschappen afdeling oost.

Klasse 2/3

Hier was een vijfkamp gepland en speelde ze twee keer tegen elkaar zodat er 8 partijen op het programma stonden, Robert die vorige week Nederlands Kampioen werd en nu dit weer even herhaalde door alles te winnen. André verloor 2x van Robert en hierdoor behaalde hij een mooie tweede plaats.

Schuiftafeltennis

Martijn ook de Nederlands Kampioen van vorige week, het wordt eentonig maar ook Martijn werd weer kampioen door alle wedstrijden te winnen. 

De toernooien zitten er nu even op, 31 augustus staat het eerste toernooi weer op de planning evenals de competitie begin september, iedereen een fijne vakantie.

TERUG NAAR NIEUWS